Rólunk

A Foreland egy pop – pop/rock formáció, amelyet Moravszki Ákos (ének), Cserkuti Erika (ének), Winand Ádám (gitár/vokál), Boda Zsófia (zongora), Csabai Sándor István (basszusgitár) és Erdélyi Arián (dob) alkotnak.

Az együttest 2017 szeptemberében alapítottuk, decemberig két videóklippel zártuk az évet. 2018 január 3-án kiadtuk az első EP lemezünket, amin 4 feldolgozás hallható akusztikus formában.
Március 18-án első saját szerzeményünkkel a Vágy c. dallal megnyertük az MTVA által indított AranyCORE zenebajnokságot, aminek köszönhetően augusztus 24-én felléptünk a Strand Fesztiválon is.
Több ízben szerepeltünk a Petőfi TV-ben, és a Balatoni nyár műsorában is volt szerencsénk bemutatni készülő új albumunk egyik vezérdalát, az “Ébren-t”.

 

Első saját albumunk idén várható, ami a Spotify, Deezer, iTunes, Apple music és Youtube csatornánkon is egyaránt hallgatható lesz.

 

Koncertjeink a lehető legváltozatosabb keretek közt, a kisebb bároktól a fesztiválszínpadig színes utat jártak be már az első évben. Akusztikus és teljes felállásos formában is összeszokott csapatként nyújtunk kellemes aláfestést egy éttermi vacsora mellé, vagy ragadjuk meg a közönséget feledhetetlen élményt adva Nekik.

Amennyiben zenekarunkat szeretné felkérni, és koncertmegkereséssel fordulna felénk, további referenciákat a Facebook és Youtube csatornáinkon talál.