Oldal kiválasztása

Rólunk

Könnyed popos lazaság, hanyag elegancia, fülbemászó dalok és dallamok.
Központi témák a szerelem és a túlfűtött vágyak – néha persze keresve mellette az élet mélyebb értelmeit.
Ahogy az életben, zenekarként is fontos számunkra a közvetlenség, és a kapcsolódás: ezeket a pillanatokat keressük a zenében.

Zenekarunk 2017 szeptemberében alakult, az együttes tagjai: Moravszki Ákos (ének), Cserkuti Erika (ének), Erdélyi Arián (dob), Csabai Sándor (basszusgitár) és Winand Ádám (gitár).

FONTOSABB KONCERT ÁLLOMÁSOK

Az elmúlt években a kisebb bárszínpadoktól a nagyobb fesztiválokig bejártuk hazánk színpadjait Záhonytól Keszthelyig, és persze Budapesten is számtalanszor megfordultunk. 

Többek közt eljutottunk az A38-ra és a Strandfesztiválra, Kecskeméten a Barackpálinka és Borfesztiválra, a LESZ Feszt-re és a F.A.L.U. Fesztiválra is.

ELISMERÉSEINK

  • 2022 márciusában az Öröm a Zene balatonboglári állomásán különdíjazott zenekar lettünk a versenyt támogató Légrádi család jóvoltából – a legszínvonalasabb produkció címmel.
  • 2021 novemberében az Öröm a Zene paksi fordulóján 3. helyezést ért el a zenekarunk, Moravszki Ákos pedig a legjobb énekesnek járó díjat hozhatta el.
  • 2021 szeptemberében a IV. Tokaji Utcazene Fesztiválon Festivize különdíjat nyertünk.
  • 2019-ben közönségszavazást nyerve a kisvárdai LESZ Feszt színpadán léphettünk fel.
  • 2019-ben az Öröm a Zene kecskeméti fordulóján különdíjban részesültünk, így a IV. Barackpálinka és Borfesztiválon koncertezhettünk.

Első saját dalunk a Vágy 2018-ban első helyezést ért el az MTVA által indított AranyCORE zenebajnokságon. Bekerültünk vele a Petőfi TV Én vagyok itt! tévéadásába is, valamint a STRAND Fesztiválra is fellépést nyertünk.