Rólunk

Foreland popzenekarunkat 2017 szeptemberében alapítottuk. Tagjai: Moravszki Ákos (ének), Cserkuti Erika (ének), Winand Ádám (gitár), Boda Zsófia (zongora), Csabai Sándor István (basszusgitár) és Erdélyi Arián (dob).

2018 március 18-án első saját szerzeményünkkel a ‘Vágy’ c. dallal megnyertük az MTVA által indított AranyCORE zenebajnokságot, aminek köszönhetően augusztus 24-én felléptünk a Strand Fesztiválon is.
Több ízben szerepeltünk a Petőfi TV-ben, és a Balatoni nyár műsorában is volt szerencsénk bemutatni későbbi nagylemezünk címadó dalát, az ‘Ébren’-t.

A 2019-es évünk középpontjában a versenyek és fesztiválok álltak.
Május 18-án különdíjasok lettünk az Öröm a Zene tehetségkutató kecskeméti versenyén, ezzel fellépést nyerve a IV. Kecskeméti Barackpálinka és Borfesztiválon.
A LESZ Feszt által meghirdetett versenyen bekerültünk a legjobb 15 együttes közé, így díjazott zenekarként vettünk részt a kisvárdai fesztiválon július 6-án.
Július 14-én ismét egy fesztiválra látogattunk el a szilvásszentmártoni F.A.L.U. Fesztiválon állhattunk színpadra.

2020 tavaszán a pandémiára reflektálva kiadtuk a ‘Maradok’ dalunkat, majd július 18-án megjelent első saját nagylemezünk az ‘Ébren’, 12 track-kel. Az albummal több médiamegjelenést zsebeltünk be. A Petőfi TV-ben az ‘Ébren’ majd a ‘Maradj velem még’ saját dalainkat játszottuk el élő adásban, a Petőfi Rádióban pedig az ‘Ébren’ volt hallható a Dalra Magyarban.
Október 24-én megjelent a ‘Veled valahol’ dalunk, amivel több, mint 27.000 megtekintést értünk el Youtube-n. Bekerült a New Music Friday Magyarország Spotify playlist-jébe, valamint megjelentünk a Petőfi Rádióban ismét a Dalra Magyar műsorában.

További referenciák a Facebook és Youtube csatornáinkon.